Over ons

HET BUREAU

Koppes Bouwkunde is een middelgroot bouwkundig ingenieursbureau, in mei 2000 opgericht door Robert Koppes en gevestigd in kantoorpand “Het Rif” in Heerhugowaard. Koppes Bouwkunde verzorgt ontwerp, 3D-modelling, BIM, tekenwerk, advies en projectmanagement voor nieuwbouw-, renovatie- en verbouwprojecten voor o.a. woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, kantoren, ziekenhuizen en banken.

Steeds vaker verzorgt Koppes Bouwkunde ontwerp, advisering en uitwerking voor de verduurzaming van gebouwen (woningen en kantoren) en plannen voor een nieuw kantoorconcept of facelift.

HET TEAM

Het bureau bestaat uit circa 15 medewerkers, waarvan het merendeel bouwkundig ingenieur. De meeste medewerkers zijn 10 jaar- en enkelen ruim 15 jaar aan het bureau verbonden. Wij beschikken over een sterk op elkaar ingespeeld team met kennis en ervaring. Wederzijdse betrokkenheid tussen bedrijf en medewerkers en geen overbodige bureaucratie. Wij begeleiden projecten vanaf het initiatief tot en met de oplevering en de nazorg. De kwaliteit, financiën, planning, esthetica en maakbaarheid worden hierbij optimaal bewaakt. Gedegen advisering, kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, nuchterheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden.

Ons team is samengesteld uit bouwkundig ingenieurs; ieder persoon met zijn eigen vaardigheden en deskundigheid. Teamwork maakt beter werk.

STAGEPLAATSEN

Koppes Bouwkunde vindt het belangrijk om nieuwe bouwkundigen goed op te leiden door stageplaatsen aan te bieden op MBO- en HBO-niveau en stagiairs te begeleiden. Koppes Bouwkunde is al vele jaren een Erkend Leerbedrijf.

Koppes Bouwkunde hecht belang aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is in dit kader FIRA gecertificeerd.

Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles. Johan Cruijff

ONS TEAM

Een sterk op elkaar ingespeeld team met kennis en ervaring

ing. Robert Koppes

directeur | projectmanager

ir. Rob Bos

architect | projectmanager

ing. Matthijs Verbiest

projectmanager

ing. Jurgen Weel

projectmanager

Judith Koppes-De Haas BEc

controller

Suzanne Zandbergen-De Nijs BEc

financiële administratie

Siem Weel

IT-beheer | modelleur

ing. Maik Dekker

junior projectmanager

ing. Dennis Kamerman

assistent projectleider

ing. Dennis Pankras

modelleur

ing. Tjark Boos

modelleur

Jochem Oud

modelleur

Chantal Kat-De Vogel

modelleur

ing. Anoesja van Hazel

projectmanager

Denise Koppes

secretaresse

Michael Bruggink

projectmanager

ing. Bart de Rover

modelleur

Marcel van der Nol

projectmanager

Marloes Gorter

projectmanager

Casper Vos

modelleur

ONZE OPDRACHTGEVERS

Ruim 20 jaar en pakweg 1.600 projecten verder... wij weten wat we doen!