Vacatures & stage

Vacatures

Er is veel variatie in het werk dat je gaat doen en je gaat werken aan verschillende en uitdagende projecten.

Stages

Een uitdagende werkomgeving waar je kunt werken aan middelgrote projecten zoals nieuwbouw appartementen.

Momenteel geen vacatures

Stage: BIM/Revit modelleur

Wat heeft Koppes Bouwkunde jou te bieden?
Een uitdagende werkomgeving waar je kunt werken aan middelgrote projecten zoals nieuwbouw appartementen, renovaties op wijkniveau of bijvoorbeeld het uitwerken van grootschalige retail concepten. Nagenoeg alle projecten worden als BIM uitgewerkt in Autodesk Revit. Ook kun je leren over BIM coördinatie door te werken met verschillende BIM protocollen en deze te controleren met o.a. Autodesk Navisworks en het toepassen van diverse cloud oplossingen voor BIM management.
Over jou:
Jij bent een bouwkundige kei met een voorliefde voor bouwtechniek en architectuur. Je wilt werkervaring opdoen als bouwkundig modelleur in een moderne werkomgeving of om je optimaal voor te bereiden op de afronding van je studie en eerste stappen op de arbeidsmarkt. Je bent beschikbaar voor een stage van 20 werkweken cq 100 werkdagen. Kennis van Revit is een pré.
Over ons:
Koppes Bouwkunde BV is deskundig en maatschappelijk betrokken. Koppes Bouwkunde BV wil zorgen dat de komende jaren voldoende goed opgeleide bouwkundig ingenieurs beschikbaar zijn en stelt daarvoor stageplaatsen beschikbaar aan hbo- en mbo-bouwkunde studenten. Ervaring en deskundigheid binnen het bureau wordt overgedragen aan de stagiairs. Daarnaast wordt een goede basis gelegd voor een mogelijk dienstverband.
Erkend Leerbedrijf
Koppes Bouwkunde BV is een door SBB erkend leerbedrijf. Bij een erkend leerbedrijf leren studenten het vak in de praktijk. De leerling wordt begeleid door een leermeester die het beroep uitoefent waarvoor de leerling wordt opgeleid. Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren. Koppes Bouwkunde BV verzorgt stages voor de Hogeschool Inholland Alkmaar en het Horizon College Heerhugowaard / Hoorn.
sbb beeldmerk